Okulumuzda yürütülen projelerinden haberler

BİR PROJEDEN FAZLASI

Okulumuzun 1/B ve 1/D sınıfı öğrencileri "Artık Kendim Yapıyorum"eTwinning projesi kapsamında öğretmenleri Nuran AKKIN , Şehvan YOLDAŞ ,Fatih SARIKAYA  rehberliğinde "Yatağımı Topluyorum"etkinliğini gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz zihinsel ve psikolojik açıdan sürekli bir gelişim halinde oldukları için, oda toplama alışkanlığının gereğini ve önemini bu etkinlik ile kavradılar.

Yatak toplama etkinliğini drama ile eğlenceli bir hale getirildi.Ayrıca Odası dağınık ve tertipliyken çekilen fotoğrafların karşılaştırılarak, hangisinin daha güzel olduğunun ve arkadaşını hangi fotoğraftaki odaya davet etmek isteyeceğinin sorulması, dağınık odada hareket alanının kısıtlı iken düzenli odada daha rahat oyun oynanabileceğinin gösterilmesi de oda toplamanın gerekliliği öğrencilerimize öğretildi.

29.04.2022 198