OKULUMUZUN DÖNÜŞÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

1999 yılında Koç İlköğretim Okulu adıyla eğitim öğretim hayatına başlayan okulumuz 2012 yılında 6287 sayılı kanun gereği Koç İlkokulu ve Koç Ortaokulu olarak dönüşmüştür. Daha sonraki yıllarda okulumuzun dönüşümü sürekli gündeme gelmiş fakat ilçemizdeki okul ihtiyacından dolayı gerçekleştirilememiştir.

2023 Milli Eğitim Vizyon Belgesi'nde okulların ilkokul ve ortaokul olarak bağımsız bir şekilde eğitim öğretim görmesi kararlaştırılmıştır. Bu karar doğrultusunda 2021-2022 eğitim öğretim yılı itibariyle okulumuz Koç İlkokulu'na zorunlu olarak dönüştürülmüş olup ortaokul öğretmen ve öğrencilerimiz bundan sonraki eğitim öğretim faaliyetlerine Abdülhamid Han Ortaokulu'nda devam edecektir.

Bu geçen süre zarfı boyunca okulumuzun başarı elde etmesinde emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz her ne kadar eğitim öğretim ortamımız ayrılmış olsa da Koç ailesi olarak bizler her daim sizin yanınızda, sizin destekçiniz olacağız. Koç ailesi olarak kapımız ve gönlümüz sizlere her daim açık olacaktır. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

12.08.2021 221

12-08-202112-08-2021